falcon » siots
sahak » ahhh si asdi ni... dah tua pon nak emosi... hempuk kang hahahaha
sahak » ahhh si asdi ni... dah tua pon nak emosi... hempuk kang hahahaha
sahak » salamm....
yazid sarif » kalu menyamar jadi jenal tak boleh ke mat?
hazrin @ mat » wei... nama aku xde pun
topot » conform ke reunion 2?
asdi perodua » sungguh x meriah blog ini
aqu bdk encem lg mac » salam persahabatan penuh ukhuwah
sham » akum..
balqis » salam ziarah.
gaLak » amat..nak antar album punye pasal,sampai aku lupa letak mane...tg je r!
iki » sila layari ke rumah baru kita www.forumcakapberapi.blogspot.com
fuadghany » ooo...tulaa ingat aku2,last sekali jumpa ko masa buka puasa ramai2 kat akademi percukaian dulu,ingtkan ko keje situ ke
acai » aku bkn ngan LHDN la Fuad, aku ngan tax agent kat JB, tp selalu gak lah g LHDN JB tu...lum ada rezeki join LHDN lagi...ada gak try apply
fuadghany » acai..ko kat LHDN mana skrgn ni?
Acit » gi bebaik zali-you know la musim hujan-ana doakan ante selamat pergi & pulang-i'm always pray 4 ur safeties.. Ma as salamah ya akhi..
zalie » Achit, ewul tu tggi dia mcm tu jugaklah. Takde mggalah nya dia. Aku nak ke Langkawi, kemudian balik langkawi nak ke Genting, bawa anak-anak jalan. mengenal erti duniawi
aCiT » thanx yo-my friend, achai n' zarlie-nnti aku roger kat ato'-zarlie takde plan ke mana2 cutie sek ni?
aCiT » thanx yo my fella friend. nnti aku roger ato'. ntah mngkin ewul dah tinggi mggalah agakny la ni..
acai » acit..ni no atok (syaiful sukor), 019-2435780, ko tny atok, sbb atok pernah satu rumah ngan ewul dulu kat Pasar Borong Selangor, bila masing2 dah kawen, pindah mane ntah..mayb atok masih stil contact
zalie » untuk are cheat. Nama ewul ialah Shuhairul Ezham b Shamsudin, alamat tetap kat Smpg Renggam, area tggl skrg tak tau la plak.
aCiT » ada sapa2 tau tak ewoul stay kat mana la ni. lg satu nama penuh dia sapa eek. dah lama benar tak jumpe.
aCiT » hai geng2 semua. bila eek agaknya ada reunion cam kat jb.
ajak » hye apa khabar semua..
Suryati » Salam. Hi aida. Entahlah...nama je duk dekat..15 minit je kalu nak jumpa. tp tak terjumpa jumpa. Dok rok le ni.Deme-deme ni sibuk duk ckp pasal perut....nasib baik le perut kita ni leh kempis balik.
aida » hai su...bl kita blh jmpe....
aida » kl nk tau yusnin ni duduk sebelah aku tau ms kt kelas 5/3....hehehe...
Amat » Ober tu Fadli Over la Ustaz... Ber, bkn Ustz Jemi tu 'baik' ngn ko ke? igt kena pggl lps smyg jumaat kt sgmt baru ms nk blk kg...
zalie » Aku nampak Ustz Azmi tu kat PLDPG Bandar Tenggara, dok mkn kat kedai Birin.
zalie » Iki, aku tau lama dah bini ko jg ko dgn baik, takut ko larik ke Jepun jd Otromen susah pulak nanti... Sori ki.. Jap Ober sape ek??
zalie » Melah lain beb, dia bg Usop mkn kek jer, jg kshtn. Sori Melah. Aku ni Puad, sejak lama tak gi Gelanggang Bola Tmpr, dah makin menuju wawasan beb..
fuadghany » huiii..zali pun dah membesar mcm aku ke? hehehe..aku ni mmg dpd dulu dah sedia maju dah hehehe...
Ober » aduyai....lama siut x jumpa lepak2 ngn geng2 lama.....just nk inform yg td aku jumpa Utz Azmi dia dtg sekolah aku wat pemantauan......x sempat nak tegur dah td...
Ober » test..
acai » betul lah utz zalie...sama2 lah kita menuju wawasan 2020
Amat » sbb aku dah mmbsr mcm Fuad & Zalie..aku sokong la
fuadghany » logik sgt tu beb...hehehe soong gak!
iki » aku setuju ckp ko zalie.... nasib baik bini aku jaga aku.....
iki » pcu, ko pun tgh menuju wawasan 2020...
iki » usop membesar part lain mat.... kita lain mat....
Amat » ko cakap camtu terasa Melah..Usop tu keding je smpi skrg
zalie » Jd rakan yg dah mmbsr perutnya menuju wawasan 2020, jgn bimbang beb, korang sedang menjaga air muka isteri2 korang... agaknya la ek
zalie » Fuad, ko kena paham, yg dah kawin ni, kalau tak makan, bini merajuk. takpun org kata bini tak pandai jaga, tak pun bini malas masak. Jd yg membsr ni sbb bini dia pandai jaga beb..
fuadghany » aku terperanjat tgk Atuk laaa...mcm kene pam2 je hehehehe..dulu keding
pcu » aku maintain la mat.....
zalie » Aku rasa umat lelaki kat dalam blog ni terperasan yg perut mereka semakin kurus. Pora Achit Kur kur.... Yela tu Mat, kurus la ko, 2 bln posa...
Amat » nsb baik aku kurus lg..
fuadghany » kempis apenye..makin membulat jer ni ade aaa
Amat » perut ko dah sama bulat dgn perut Fuad ke chu?
pcu » betul tu, mmg perut iki kempis...
zalie » Yela Fuad, smoga jadi suami yg soleh dan bapa yg berguna utk famili dia. Mcm Iki la lbh kurang.
iki » apa2 pun selamat pengantin baru la Fuad....... semoga perut yg buncit tu semakin kempes....
fuadghany » ok boleh je beb...
topex » oit mat! skjp no on Fb?
Amat » majuk plak pengantin baru nih..Ad ko ltk la gmbo kawen ko kt frenster, nnti aku cilok msk dlm blog
fuadghany » aku dah send kat alamat2 yg ko bg tu laa Amat..ade yg dapat,tp tataula kot ada yg tak sampai..maklumla, aku send time bulan puasa,sama2 ngan kad raya yg bertimbun2 tu...xpelaa
Amat » dia ada mntak address aku aritu..tp tu la aku tggu2 x smpi2..posmen tersalah anto kot
zalie » Yo yo oo je fuad tu jmpt ko mat, ntah2 apa tak ingat.
Amat » la yeke?? x dpt kad pun..ke ko tak jmpt
fuadghany » dah kawen la beb ..kad aku tak sampai ker?
Amat » Hi Aida.... Fuad ko bila kawen?
fuadghany » wassup...
Suryati » Aidawati ke...lor...loya-loya pun sempat gak jenguk internet. Kwn-kwn Ct Aidawati skrg pregnant anak kedua 2 bulan. Tahniahlah Aida.
aida » kenal saya x lg...
aida » test
BWG » Tazkirah Suryati yang pasal makan tu sebenarnya ditujukan kpd azam buncit...aku rasa la....
Suryati » Tazkirah: Sabda Rasulullah, Sesungguhnya drpd jihad yg paling besar itu ialah berkata benar dihadapan pemerintah yg zalim (Riwayat tarmidzi, Abu daud ,Ibnu Majah dan Ahmad)
Amat » ada ramai lg yg usahawan tp x bg link...
iki » aku lupa pulak en nurul tu usahawan lelaki.... tersilap pulak....
iki » tambah sorang lagi usahawan kat blog ni... dh ada 3 org usahawan wanita kat blog ni.... lelaki bila lg......
zalie » Assalamualaikum ya ahlalblog. Jangan lupa untuk membayar zakat pendapatan, kalau ada sape2 emas melebihi 85g, jgn lupa bayar zakat emas. Zakat menyucikan harta
topex » hohoho.....
zalie » Kekak, lama tak nampak ko. Sye Zaini. Kebolehnnya ialah, dgr skali je lagu, dah blh hafal lirik. Katanya semasa di dorm Ali pada 1993.
kekak » mat...dalam undi suka suka ko pasal long lost freind tu.....aku nak seudgestkan sorang lagi.....syed zaini syed syed zain......
iki » aku skali suap kunyah 40x mat.....
Amat » ko mkn sentimental ki..org dah 3 pinggan ko br separuh pinggan..
iki » ko dh kenyang pun ko melantak lg mat.... aku okla, x kenyang2
iki » aku mmg mkn byk, tp aku x kenyang2, mcm mana tu?
Amat » ek eleh iki atto...
iki » paijo mkn 4 pinggan kecik, ko makan 1 pinggan beso... nk dkt sama la tuh
Amat » aku mkn sket je beb..paijo arituh smpi 4 pggn dia mkn
iki » amat, ko ambik iktibar tazkirah suryati ni, ko mkn terlebih dh tu.... ingat....
Suryati » Assalammualaikum. Lama tak bagi tazkirah.Sabda Rasulullah; "Orang yang terlalu kenyang di dunia, akan menjadi orang yang paling lapar di akhirat"
Amat » zib, ko dah bgtau nak jmpe dia 4 thn lps dah..
rezib » nak jumpa azam buncit...nak sangat
zalie » norul ainin anak cikgu Mokhatar ka?? Yg dulu shy ltk dalam senarai dia ka?? kalau btl 1 daerahla dgn aku ni
Adik » Norul Ainin skrg mengajar di kulai sbg guru pra-sekolah.sk indahpura 2 klau tak silap...
Mahadzer » Ustazah sarmi pls contact me.. your student SMT Kuantan ise_madeq@yahoo.com.my
Mahadzer » Ustazah Sarmi ..pls contact me .. ise_madeq@yahoo.com.my
Hend Amir » sebena nye aku ilang ingatan betahun2,, pecah kpala beb.. ari tu trantuk dinding baru teringat sesikit, huhu sedih
Lanz » Uih... makin lama makin ramei... SALAM AIDILFITRA... MAAF ZAHIR BATIN
aCiTiCa » mat anak aku sihat2 jer. anok2 camne.. eh salah taip pulak.. anak ko acam. tahniah mat sbb dah join d' club.
Amat » aku yg kena tampar adala..huhuhuh
guntur » apsal ko tak tampar jek si hanan tuh
Amat » hend gunting rambut aku stlye apa ntah siap kena panggil dgn hanan..jeles kot rambut aku lawo sgt...
Yahaya@Bawang » Hend, aku masih ingat lagi, ko la org pertama gunting rambut aku buat sloop(ntah betul ntah x eja, lantak lah). Kat dorm Husin.
gaLak » hendra in d'house?? mane ilang bRo?
guntur » adb majid darsono dah jadi pensyarah di universiti teknikal melaka
topex » farihan boleh fill in the blank kot mat. it pon kalau dia nak jumpe kita la. takut kita je terhegeh2...huhu